Om Studentkraft

Skaraborgs studentkonsultbolagLänga har flera aktörer efterfrågat ett studentkonsultbolag som stärker samverkan mellan Högskolans studenter och näringslivet i Skaraborg och bidrar till Skaraborgs kompetensförsörjning. I april 2020 startade Studentkraft upp i form av ett projekt finansierat av Västra Götalandsregionen via Skaraborgs kommunalförbund, Swedbank via stiftelsen Sparbanken Skaraborg, Sparbanken ALFA och Grevillis fond.


Under 1 år bygger vi upp ett långsiktigt hållbart studentkonsultbolag. Vem som ska driva det vidare återstår att se. Kontakta oss om du har idéer eller själv vill vara en del av Studentkrafts framtid. 


Vi som fått äran att genomför projektet är anställda på Drivhuset Skaraborg. Längst till höger på bilden har ni Anna och intill henne står Lovisa. Det är troligtvis oss ni möter på Studentkraft. I mitten har ni även Jonas som sköter alla avtal. Kanske möter ni även våra kollegor Ellen uppe till vänster, Kajsa intill och Josefina nederst på bild ifall ni besöker oss på kontoret.